Son Haberler

2.11.2014

PORSCHE 2015 MODEL ÖZEL PANAMERA EXCLUSIVE SERİSİNİ TANITTI



Yaklaşan 2014 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda yeni Porsche 911 Carrera GTS modellerine Panamera'nın yeni gözdesi de eşlik ediyor. Exclusive Serisi olarak adlandırılan bu Porsche, kişiselleştirme departmanı tarafından geliştirilmiştir. Yeni seri, standart Panamera modellerinden biraz daha uzun. Bu, 2015 Porsche Panamera Exclusive serisi, Panamera'nın en pahalı ve özel serisi olarak sadece 100 adet üretilecek.
Metalik Kestane Kahverengi ile Metalik Jet Siyahı birleştiren iki-tonlu dış boyası, bu yeni seriyi dikkat çekici yapan özelliklerinden. Spor Klasik desenli 20-inç jantlara sahip. üzerinde eşleşti. İç kısımda, kabin deri kaplama. Koltuklar, alt kapı panelleri tamamen kestane kahverengisi deri kaplı. Porsche'nin yeni Arka Koltuk Eğlence Sistemi ise Panamera Exclusive Serisi'nde standart olarak geliyor ve onu dünya lansmanında en iyiler arasına sokuyor. 4.8-litre Twin-turbo, V-8 570 beygir gücü ve 53 tork özellikleri ise cabası. Merak edilen fiyatı ise 264.895 $'dan başlayacak.







[ http://www.altindokunus.com #altindokunus #porsche #porschepanamera #panamera #2015 #exclusive #panameraexclusive #exclusiveserie #araba #otomobil #otomotiv #dortteker #dörtteker #luks #lüks #lux #luxury ]
[ kaynak : luxurylaunches ]
  • Yorumlar
  • Facebook Yorumları

0 yorumlar:

Yorum Gönder

Item Reviewed: PORSCHE 2015 MODEL ÖZEL PANAMERA EXCLUSIVE SERİSİNİ TANITTI Description: Rating: 5 Reviewed By: AK
Scroll to Top