Son Haberler

1.02.2009

Elton John News: Sir Elton yeni iPodlardan "Memnun"


Fiyakalı pop süperstarı Afrika'da ki AIDS yetimi çocuklara yardım için kendi kristal kaplı iPod serisini çıkardı.Elton John tanesi 400 sterline (yaklaşık 1200TL) satılan ve arka yüzünde kendi imzasını taşıyan bu sınırlı üretim tasarımını bizzat üstlendi.

Şatafatı ile meşhur olan 61 yaşındaki popstar bu koleksiyon parçalarından ;ngiliz Goldgenie firmasına her renkten yalnızca 100 adet olmak üzere 10 değişik renkte toplam 1000 adet yaptırdı. Satılan iPodların gelirin AIDS hastası çocuklar yararına kullanılmak üzere Elton John AIDS Vakfına gidecek.

Elton John 1980 yılında AIDS'e karşı dünya çağında başlattığı savaş için şimdiye kadar 100 milyon sterlin topladı. Elton John'un basın sözcüsü kendisinin ortaya çıkan üründen gayet "memnun" olduğunu bildirdi. "Elton ismini herhangi bir ürünün üstüne koyan bir kişi değil. Fakat bu ürün kesinlikle onun hoşlanacağı birşey; gösterişli ve havalı, tıpkı kendisi gibi. Herkesin bildigi gibi AIDS vakfının onun gönlünde ayrı bir yeri var".

Orjinal iPodların ön yüzünde tek tek yerleştirilmiş 250 adet renk uyumlu Swarovski kristali ile süslü, arka yüzünde ise Elton John'un lazer teknolojisi ile işlenmiş imzasını taşıyor. Bu ürünler yalnızca EJAF ve Goldgenie sitelerinden ve Londra'da ki Selfridges mağazasından satışa sunuluyor.

  • Yorumlar
  • Facebook Yorumları

0 yorumlar:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Elton John News: Sir Elton yeni iPodlardan "Memnun" Description: Rating: 5 Reviewed By: MD
Scroll to Top